• 15 ani alături de stundenți

  • Proiectul ”Bucurie în mișcare” a pornit în anul 2012 în România și până în prezent a fost organizat în peste 20 de orașe, reunind zeci de mii de participanți. Evenimentul din Târgu Jiu este organizat de către Asociația11even în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, alături de Liga Studenților din Universitatea “Constrantin Brâncuși”. Pe lângă spațiile de jocuri și concursuri, organizatorii au pregătit o serie de momente speciale: dans sportiv și gimnastică aerobică oferite de Palatul Copiilor Târgu Jiu, o demonstrație de arte marțiale oferită de C.S. Budo Kan Târgu Jiu și una de lupte oferită de C.S. Pandurii Târgu Jiu și C.S.S. Târgu Jiu. Cei prezenți vor putea să ia parte si la momente de kangoo jumps, zumba și dans de societate oferite de instructorii Ricy Gym.
  • Studenții UCB, la Campionatul Național de Fotbal

    Liga Studenților din Universitatea "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu va participa în perioada 21-24 iulie 2016, la Campionatul Național de Fotbal UNSR.
  • Student pentru o saptamana

    Proiectul “STUDENT PENTRU O SĂPTĂMÂNĂ”, organizat de Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu şi Liga Studenţilor din UCB, se va desfăşura în perioada 18 – 23 aprilie 2016, fiind la a II-a ediţie. Scopul acestui proiect îl reprezintă integrarea elevilor ce se află în an terminal în mediul academic din centrele universitare, tinerii având ocazia de a experimenta viața de student și de a participa la viața activă din campus, prin activități educative, culturale și sociale. În plus, acest proiect are ca scop și adaptarea elevilor de liceu la mediul universitar, facilitând integrarea mai rapidă a elevilor în mediul academic.
You are here:  Home  /   Cros Universitar la Targu Jiu | 26 octombrie 2012

Cros Universitar la Targu Jiu | 26 octombrie 2012